Realita USA z první ruky + SA...

Realita USA z první ruky + SAMBeer – 28.3. Brno

Tomáš Pohl a Oto Urban se před několika dny vrátili z vládní delegace v USA. Zveme vás na odpolední povídání na téma "Jaká je aktuální realita v USA a jak Američané vnímají současnou situaci".

Navazujeme na nedávný první "SAMBA cestovatelský klub" ve formátu ochytření + přátelé + dobrá káva.

Probereme také vize, výhledy a trendy pro rok 2025. Diskutovat budeme v příjemném prostředí MOTMOT cofee pointu na Skácelově ul.

Následovat bude pivko a neformální diskuze v nedaleké Restauraci Na Purkyňce.

Tomáš je garantem programu Master of Marketing, který potřebuje opravdu každý (zahajujeme v dubnu, poslední místa k dispozici). Tomáš je zároveň absolventem SAMBA.MBA pro majitele a manažery a nastupuje do dubnové skupiny Master of Sales.

Oto je Tomášovým kolegou a COO v Justmighty a aktuálně nastupuje do letošní skupiny SAMBA.MBA.

Tomáš navštívil v posledních letech několik velkých amerických měst Austin, Boston, Toronto, Chicago, Seattle, New York, Washington, San Francisco, Las Vegas, Los Angeles. Oba se zúčastnili české vládní delegace ve spolupráco s MPO.

Tomáš a Oto se podělí o zkušenosti, fakta i pocity z těchto cest. Zkusí nám ze své aktuální osobní zkušenosti odpovědět na otázky, které nás v této až příliš turbulentní době zajímají.

Na akci se dorazí i Michal Chodák preferovat o novém inkubátoru v Atlantě.

PROGRAM:
 16:00 - příchod, registrace a networking u dobré kávy
 16:30 - vstup Tomáše a Oty, diskuze a odpovědi na otázky účastníků
 18:00 - přesun na pivo / nealko do nedaleké Restaurace Na Purkyňce
oficiální ukončení v cca 21:00 hodin

Kde: 
Povídání od 16:00COFFEE POINT SKÁCELOVA by MOTMOT, Skácelova 2792/34, Brno
SAMBeer od 18:00Restaurace Na PurkyňcePurkyňova 2375/80, Brno (cca 150 metrů)
Registrace: z organizačních důvodů prosíme o registraci na formuláři níže, případně mailem nebo na Jirkovo tel. číslo. Děkujeme za pochopení.
Dress code: casual



MOTMOT - pražíme výběrovou kávu z celého světa, s láskou a radostí. Zakládáme si na osobním přístupu a kontaktu s lokálními farmáři a pěstiteli kávy. Právě to nám umožňuje dovážet, pražit a připravovast vysoce kvalitní výběrovou kávu s naším příběhem.




About Post Author

js