SAMBeer Ostrava – 29. dubna
Přátelé, zveme vás na příjemné a neformální posezení, při kterém si můžeme v klidu popovídat a probrat vše, co je potřeba.
Domluvíme další aktivity (nejen) v Ostravě i zbytku republiky a přednostně se dozvíte několik dobrých zpráv. Sejde se příjemná společnost.
Na doporučení Miloše Rozsypala, Plant Managera Ostravaru a studenta manažerského MBA se sejdeme v Ostravarně U Jubilejní.
Odpoledne předtím akce Ukažme si firmy: TSR Ostrava.
Vydechněte s námi od pracovních úkolů a shonu u dobrého piva (a nealka): SAMBA + Beer = SAMBeer
Čas: od 19.00 hodin
Úhrada: konzumaci si hradí účastníci individuálně
Dress code: "Beer casual"
Nová poctivá pivovarská hospoda v Ostravě na ulici Hasičská, poblíž Jubilejní kolonie.
Hospoda je plně klimatizována. Nabízíme tankové pivo Ostravar, českou kuchyni, speciality k pivu, denní menu a mnoho dalšího.
Specialitou naší hospody je trhaná vepřová plec z Jihu. Pomalu pečená plec z mladého vepříka, kterou při nízké teplotě pečeme 13 hodin a na závěr zaudíme třešňovým dřevem. Maso nekrájíme, trháme ho na vlákna, aby zůstalo pěkně šťavnaté a uchovalo v sobě maximum chuti. Recept jsme přivezli z jižní Caroliny (neplést s Novou Karolinou) a nabízíme ji ve třech variantách.
Prosíme o registraci na formuláři, mailem nebo na tel. +420 602 359 504. Pokud chcete někoho vzít s sebou, zkonzultujte to prosím předem. Děkujeme za pochopení a ohleduplnost.