
Ukažme si firmy: exkurze Remoska 24. října
Nový závod Remoska, jak ho uvidíte, vznikl na základě MBA 4.0 a projektů, které studenti, členové managementu a vlastníci, v průběhu studia zpracovali.
Ukážeme si, jak se firmě daří a kam se posouvá dál do budoucna díky dalším kolegům, kteří do studia nastoupili.
Inspirovat nás budou Zdenek Sartoris, Petr Vaněček a další studenti z Remosky.
Po čase se vracíme k oblíbeným exkurzím a přátelským setkáním u našich absolventů. Něco se dozvíme, naučíme a zažijeme...
Jak udělat z šedesátileté tradice lovebrand a digitalizovaný byznys? Jak každou investiční kapitolu pilovali v průběhu studia MBA 4.0 a další zajímavosti prozradí CEO Petr Vaněček, který se letos utkává nejen o post MANAŽER ROKU, ale také o vítězství v kategorii Vizionář.
Petr Vaněček: „Naše studium MBA 4.0 zpětně hodnotím jako jedno z nejlepších rozhodnutí mé profesní dráhy a nejlépe investovaný čas”
Program:
● Komentovaná exkurze po výrobě
● Ukázky vybraných projektů digitalizace a automatizace
● Diskuze
● Pro zájemce mini-škola vaření s Remoskou
Čeká vás příjemná společnost a inspirace. Bude prostor i na přátelské posezení a popovídání, něco se naučíme a něco si můžeme i odnést domů.
Kde: REMOSKA s.r.o., Průmyslový park 303, Vlčovice, Kopřivnice
Čas: na místě jste vítáni už od 15:30 hodin, začátek od 16:00 hodin,
Registrace: z organizačních důvodů prosíme o registraci na formuláři níže, děkujeme za pochopení
Remoska je doma v českých kuchyních už od roku 1957. Letošní rok se pro tuto tradiční českou značku stal dalším důležitým milníkem. Remoska slavnostně otevřela novou výrobní halu v Průmyslovém parku v Kopřivnici. Společnost tak je schopna pokrýt zvyšující se poptávku nejen po známých pečicích mísách, ale hlavně po širokém sortimentu kuchyňského vybaveni.