Exkurze v pivovaru (Ostrava) a gastro-orgie (Frydek) 4. října
Zveme vás na komentovanou prohlídku pivovaru Ostravar. Po skončení budou následovat gastronomické radosti a neformální posezení v restauraci La Baracca ve Frydku.
Akce se koná v rámci SAMBA.MBA modulu Komplexní finanční řízení.
Organizační informace exkurze:
Pivovar Ostravar - od založení pivovaru jsme uvařili tolik piva, že bychom jím mohli zalít celou Ostravskou pánev. Pivo dozrává v chladu a temnu ležáckých sklepů po dobu mnoha týdnů. Díky pomalému dozrávání a dokvašení získává Ostravar plnou pivní chuť, pitelnost a říz.
Program:
15:30 setkání účastníků na recepci pivovaru, Hornopolní 57, Ostrava
16.00 představení společnosti, návštěva provozu
18.00 ukončení a přesun
Děkujeme Ing. Miloslavu Rozsypalovi za zorganizování exkurze!
Organizační informace gastro - potěšení:
Jsme klasickou italskou restaurací, používáme originální italské suroviny. Při přípravě jídla vycházíme z tradičních italských receptur a postupů. Pečeme si vlastní chleba, vyrábíme si svou pancettu či salsicciu, plněné těstoviny jsou vyráběny ručně, všechny dezerty včetně zmrzliny jsou domácí. Přátelé nám praží naší směs kávy.
Máme respekt k italské kulinární tradici a proto vycházíme z ověřených postupů a receptur a k přípravě jídel používáme kvalitní italské suroviny. Těstoviny jsou z tvrdé pšenice, olivový olej je panenský, parmazán má 24 měsíců, panna cottu připravujeme jako italské babičky, které neznaly želatinu. Věříme, že si u nás jídlo užijete. Posaďte se a užívejte!
Čas: od 18.00 hodin
Úhrada: konzumaci si hradí účastníci individuálně
Dress code: Casual
Prosíme o registraci na formuláři, mailem nebo na tel. +420 602 359 504. Pokud chcete někoho vzít s sebou, zkonzultujte to prosím předem. Děkujeme za pochopení a ohleduplnost.